Regisztráció
Elfelejtett jelszó?

SerPa sör-, pálinka- és lekvárfőző kombi készülék

449.000 Ft.

Megveszem:

SerPa sör-, pálinka- és lekvárfőző kombi készülék

 

Egy hobbi sörfőző ötlete és iránymutatásai alapján elkészítettük saját fejlesztésű SerPa fantázia névre hallgató,együstös,duplafalú, 80literes többfunkciós,sör és pálinkafőző berendezésünket, mely a sikeres tesztidőszakot követően, kiválóan üzemel. 

 

A SerPa sörfőző berendezés specialitása az egy edényes sörfőzési technológia.Ez azt jelenti,hogy egy azon edényben történik a cefrézés,szűrés máslás és a komlóforralás.Mivel a komlóforralást ugyanabban az edényben végezzük,mint amiben a cefrézést,ezért magasabb hőmérsékleten kezdhetjük azt el,így kevesebb energiát és időt igényel a sörfőzés folyamata.

 

Az alkalmazott sörfőzési technológia is különleges,melynek lényege,hogy a cefrét egy keringető szivattyú segitségével állandó mozgásban tartjuk és így a hagyományos sörfőzési módszerekkel ellentétben,a szivattyúval keringetett folyadék mossa ki a malátából a keményítőt.Helyes receptúra alkalmazásával a berendezéssel 60-70liter sör lefőzhető egy ütemben.             

 

További különlegessége, hogy a "SÖRMESTER" sörfőző alkalmas egy illetve kétlépcsős pálinkafőzésre is, csupán rézkupolát és finomítóoszlopot kell ráhelyezni, mely opcióként nálunk vásárolható a berendezéshez. Továbbá alkalmas még lekvárfőzésre is. (Vízfürdős duplafallal.)

 

A SÖRMESTER  bruttó fogyasztói árai, sörfözési funkcióhóz:

 

80 literes - gáz üzemű:  bruttó 549.000 Forint

 

80 literes - gáz és elektromos üzemű:  bruttó 599.000 Forint

 

Opcióként vásárolható hozzá a Pálinka Mester egylépcsős pálinkafőző készülék kupolája és finomító oszlopa (Bruttó 350.000,- Forint).

 

A készülék tartozékai:

 

* 80 literes, duplafalú, rozsdamentes üst

 

* malátahenger alsó-felső finomszűrővel és leszorító szerkezettel

 

* maláta henger kiemelő kar

 

* lángterelő szoknya

 

* réz spirális sörhűtő

 

* keringető szivattyú

 


  • Súly: 60kg
  • Gyártó: Nincs gyártóTermék beszállítási dátuma 2014 szeptember 29, htf.

Ltogassa meg a Hzi sr s plinka fz webruhz webzletet a ShopManian
Az Ön IP címe: 54.145.49.31
Copyright © 2018 Olaszsped - Készítette: S-Space Bt.